Altibox Loop

Altibox_Loop.jpg

Heimetelefon på hotellrommet

Sender du framleis postkort når du er på ferie i utlandet? Neste gang kan du ringje med Altibox Loop og fortelja kor fint du har det. Altibox Loop lar deg bruka mobiltelefonen til å ringje norske nummer til ein pris som om du befant deg i Norge. Har du feriebolig i utlandet? Hald kontakten med dei heime i Norge til ein brøkdel av kva utanlandske telefonselskap forlangar.

Gjev heimetelefon din nytt liv

Har du ergra deg over at heimetelefonapparatet er så gamaldags samanlikna med en mobiltelefon? Med Altibox Loop har du lett tilgang til din talepostkasse, og kontaktlista er den same som du har på mobilen. Vidare får du hele ringeloggen slik du er vane med på mobilen. Du kan også lett ringje opp ein tredje person og ha tre på linja.

Ring med krystallklar HD-lyd og video

Altibox Loop har støtte for HD-lyd, og er klar for videosamtale. HD-lyd gjev eitt rikare lydbilete der du opplever all tale mykje tydelegare. Inntil HD-lyd og videomoglegheit også vert innført i andre norske telenett, vil du nok oftast oppleva desse fordelane mellom Altibox Loop-brukara.  Altibox Loop kan brukast på mobiltelefonen (iPhone/Android), men også på iPad og iPod Touch.

Uansett kvar du er, ring via heimetelefonen frå kr 0,-*

Altibox hjelpe deg med å redusera mobilrkgninga di. Vår nye teneste Altibox Loop lar deg ringje med heimetelefonen din sjølv om du ikkje er heime. Du kan ringje frå hytta, utanlandsferie eller ferieboligen i Spania. Det einaste du treng er eitt trådlaust nett (WiFi) og eit abonnement på Altibox Heimetelefon. Best av alt er at den du ringjer ikkje treng ha nokon app.

* Gratis teljarsteg til alle fasttelefonar i hele Norden. Gjeld kundar som har internett, tv og heimetelefon (Triple Play), eller kundar som har Altibox Fiberbredbånd 80/80 eller høgare.

Bestill Altibox Loop på Mine Sider